Broager Sparekasse og Sparinvest inviterer til webinar om krigen i Ukraine

22. august 2022 Erhverv

I samarbejde med Sparinvest tilbyder Broager Sparekasse alle interesserede at deltage i et webinar med krigen i Ukraine som tema. Webinaret finder sted tirsdag den 30. august kl. 19 og varer ca. en time.

I webinaret kan du få indblik i Ruslands begrundelser for krigen mod Ukraine og et kvalificeret bud på, hvilke konsekvenser Danmark og resten af verden kan forvente på længere sigt.

Militæranalytiker Peter Viggo Jakobsen og chefstrateg Frederik Engholm giver deres vurderinger af situationen og de fremtidige perspektiver for verdenssamfundet, skriver sparekassen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop krigen i Ukraine har været med til at skabe usikkerhed og kraftige udsving på de finansielle markeder. Det har mange private investorer desværre mærket på deres investeringer i 2022.

Praktisk om webinaret

For at deltage i webinaret med Sparinvest skal du sidde klar ved computeren den 30. august kl. 19 og klikke ind på dette link: www.brspk.dk/webinar

Peter Viggo Jakobsen er cand.scient. pol. fra Århus Universitet og har en ph.d. i international politik og arbejder som lektor ved Institut for Strategi og Krigsstudier på Forsvarsakademiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Frederik Engholm er chefstrateg i Sparinvest og har stor indsigt i global økonomi, politik og markeder. Frederik Engholms primære fokus ligger på at oversætte globale begivenheder og tolke på, hvordan det påvirker kapitalmarkederne og investeringer generelt.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...