Broager Sparekasse sætter gang i Alssundman

23. august 2016 Sundeved

På søndag svømmes, løbes og cykles der i konkurrencen Alssundman Broager Sparekasse. Stævnet har base ved slottet og strandpromenaden i Sønderborg, hvor tilskuere kan nyde de mange aktiviteter, der vil være i løbet af dagen.

Alssundman. Pressefoto

Alssundman. Pressefoto

Det er Sønderborg Triathlon Klub, der har arrangeret stævnet, og for første gang hedder distancen en ½ jernmand.

Mere end 260 deltagere har tilmeldt sig, og giver sig på søndag i kast med først 1,9 km svømning, herefter 90 km cykling og til sidst 21,1 km løb, sk,river Borager Sparekasse i en pressemeddelelse.

Vi glæder os helt vildt til at se vores planer blive til virkelighed, når løbet skydes i gang på søndag. Det har været hårdt arbejde, men helt sikkert det hele værd, fortæller Peter Eberle fra Sønderborg Triathlon Klub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Direktør skyder løbet i gang

De deltagende triatleter skal starte med at svømme. Starten lyder kl. 10.00 fra stranden ”Frimærket” ved Sønderborg Slot. Denne del er meget tilskuervenlig, da det er muligt at følge triatleterne på hele svømmeruten langs strandpromenaden.

Sparekassedirektør Lars Christensen.

Sparekassedirektør Lars Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Direktør i Broager Sparekasse, Lars Christensen skyder løbet i gang, og ønsker de mere end 260 triatleter en god tur.

“Da vi blev kontaktet for efterhånden mere end et år siden, og spurgt om vi ville være navnesponsor, sagde vi ret hurtigt ja. Det er et stort projekt, og imponerende at en frivillig klub vil påtage sig det store arbejde. Vi vil gerne være med til at bakke op om opstarten af stævnet, som forhåbentlig skal afholdes mange år frem i tiden”, siger Lars Christensen.

Efter svømning skal deltagerne op på cykel ud forbi Idrætshøjskolen langs Borgmester Andersens Vej mod Høruphav og videre til Mintebjerg, Tandslet og tilbage, Denne rute køres tre gange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter cyklingen venter sidste udfordring: En løbetur på 21,1 kilometer. Ruten går fra slottet langs vandet mod Sønderskoven, hvor der er vendepunkt. Ruten løbes fire gange.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...