Broager-virksomhed har endelig fået godkendt deres hånddesinfektionsmiddel

11. december 2020 Broager
Direktør Paul Knudsen. Foto: Jens Michael Damm
Direktør Paul Knudsen. Foto: Jens Michael Damm

Det sønderjyske firma Waterless A/S i Broager ved Sønderborg har netop modtaget den længe ventede dokumentation for, at firmaets produkter er i overensstemmelse med EUs forordninger til hånddesinfektionsmidler og dermed anvendelig mod Corona.

“Vi har aldrig været i tvivl om kvaliteten og effektiviteten af vores produkter, men nu har vi efter måneders venten endelig modtaget den officielle dokumentation. Det betyder meget for os og vores kunder, der naturligvis fokuserer på sikkerhed og hygiejne i en tid med global Corona-pandemi”, siger direktør Paul Knudsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen efter statsminister Mette Frederiksen den 11. marts informerede om de første Corona-restriktioner, var Waterless klar til at levere hånddesinfektionsprodukter.

Siden er det blevet til mange tusinde liter til alle former for virksomheder og offentlige institutioner over hele landet.

Det har placeret virksomheden som en central leverandør og har samtidig betydet, at selskabet har udviklet sin egen serie af desinfektionsstandere og dispensere til brug i blandt andet supermarkeder, hoteller og restauranter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er faktisk forkert at bruge udtrykket håndsprit. Der er ikke en dråbe sprit i vores produkter, som er en bæredygtig vandbaseret løsning. Den dræber 99,99 procent af bakterierne og er effektiv mod Coronavirus”, siger Paul Knudsen.

“Desinfektionen er meget skånsom overfor hænder, gulve og borde, nem at opbevare og transportere, Den er tilpasset til brug på mobiltelefoner og berøringsfølsomme skærme og tastaturer. Og så er den let at anvende, fordi påføringen sker som skum eller spray”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 Politik, Sønderborg

Skoler og dagtilbud betaler for de uventede ekstraudgifter til udsatte børn

29. september 2022 Politik

Formanden for Børne- og Uddannelsesudvalget, Jesper Smaling, sagde på byrådsmødet onsdag, at der bliver flyttet penge fra skoler og dagtilbud, så en del af det hul, som er kommet efter et stort pengeforbrug til udsatte børn, bliver rettet op. “Vi har haft fokus på børnenes behov og det har givet økonomiske udfordringer og jeg vil […]

Læs mere...