Broager-virksomhed har endelig fået godkendt deres hånddesinfektionsmiddel

11. december 2020 Broager
Direktør Paul Knudsen. Foto: Jens Michael Damm
Direktør Paul Knudsen. Foto: Jens Michael Damm

Det sønderjyske firma Waterless A/S i Broager ved Sønderborg har netop modtaget den længe ventede dokumentation for, at firmaets produkter er i overensstemmelse med EUs forordninger til hånddesinfektionsmidler og dermed anvendelig mod Corona.

“Vi har aldrig været i tvivl om kvaliteten og effektiviteten af vores produkter, men nu har vi efter måneders venten endelig modtaget den officielle dokumentation. Det betyder meget for os og vores kunder, der naturligvis fokuserer på sikkerhed og hygiejne i en tid med global Corona-pandemi”, siger direktør Paul Knudsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen efter statsminister Mette Frederiksen den 11. marts informerede om de første Corona-restriktioner, var Waterless klar til at levere hånddesinfektionsprodukter.

Siden er det blevet til mange tusinde liter til alle former for virksomheder og offentlige institutioner over hele landet.

Det har placeret virksomheden som en central leverandør og har samtidig betydet, at selskabet har udviklet sin egen serie af desinfektionsstandere og dispensere til brug i blandt andet supermarkeder, hoteller og restauranter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er faktisk forkert at bruge udtrykket håndsprit. Der er ikke en dråbe sprit i vores produkter, som er en bæredygtig vandbaseret løsning. Den dræber 99,99 procent af bakterierne og er effektiv mod Coronavirus”, siger Paul Knudsen.

“Desinfektionen er meget skånsom overfor hænder, gulve og borde, nem at opbevare og transportere, Den er tilpasset til brug på mobiltelefoner og berøringsfølsomme skærme og tastaturer. Og så er den let at anvende, fordi påføringen sker som skum eller spray”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Kultur, Augustenborg

Trailerkunst på Augustiana

22. juni 2021 Kultur

Under Corona-krisen fik billedhugger Lars Waldemar den idé, at invitere kunstnere til at lave kunst i noget så kunstfjernt som trailere og på den måde skabe en række mobile udendørs kunstværker. ”Ideen om at bruge trailere til kunst er en selvironisk kommentar til forestillingen om Sønderjylland som trailerlandet”, siger Lars Waldemar, der selv stammer fra […]

Læs mere...