Broballe IF tanker ekstra sponsor-kroner

30. december 2022 Erhverv
Pressefoto
Pressefoto

Gennem sin sponsoraftale med energiselskabet OK har Broballe IF modtaget et større sponsorbeløb til foreningskassen. Sponsorchecken lyder på i alt 17.511,68 kroner.

Vil man støtte Broballe IF, kan det derfor godt betale sig at tanke hos OK ved Kvickly i Nordborg. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

OK-kunder sparer pengene op

OKs kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OKs app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...