Brochure om Augustenborgs udvikling på vej ud i postkasserne

10. juli 2021 Augustenborg

Hertugbyens Udviklingsforum i øjeblikket brochuren “Sammen udvikler vi Augustenborg” rundt i postkasserne i hele Augustenborg by og opland.

“Det er vigtigt for Hertugbyens Udviklingsforum, at borgerne i området ved, at vi stadig arbejder for at realisere de ønsker, der kom frem på borgermødet tilbage i 2017 og som blev samlet i mini-masterplanen. Derfor skal brochuren ses som informationsstatus over, hvilke projekter der er blevet realiseret, og status over hvilke der stadig arbejdes på”, fortæller formand for Hertugbyens Udviklingsforum Steffan Stuhr Petersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover indeholder brochuren også beskrivelser af nogle nye projekter, som er kommet til efter 2017 – projekter som naturligt ligger i Hertugbyens Udviklingsforums regi. Derudover en generel opfordring til at støtte op om Hertugbyens Udviklingsforums arbejde, så vi sammen kan hjælpe med at udvikle Augustenborg by til at blive den moderne by i Sønderborg storkommune, som alle gerne vil bosætte sig i.

Hertugbyens Udviklingsforum håber, at alle vil tage godt imod den nye brochure og bruge et par minutter til at læse den igennem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49