Brøggeriet finder den lange, røde løber frem

25. februar 2014 Erhverv

Lørdag den 15. marts bliver det hele 200 kvinder, der sætter sig godt tilrette i Brøggeriet, hvor de skal spise Tapas og nyde cocktails, mens de følger med i alt det, der kommer til at ske omkring dem.

Ahmed Mazzouk er mere end klar med Ladies Night.

Ahmed Mazzouk er mere end klar med Ladies Night.

Artiklen fortsætter under annoncen

På Sønderborgs længste Catwalk træder en lang række smarte modeller frem i tøj fra Twist, Jim P. Change, Vila, og  in Mood. Deres look bliver gjort endnu bedre af Optica Thordsen, Matas og Mens Cut plus Meincke.

– Der er meget tæt på at være udsolgt, siger Ahmed Razzouk fra Brøggeriet til Sønderborg Nyt. Han er tovholder på hele arrangementet endnu en gang og det er med slet skjult stolthed, han fortæller:

– Trine Gadeberg kommer og optræder og det bliver jo helt fantastisk, siger han og nævner, at aftenen bliver med Tom Daugaard som guide.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis der er nogle af byens herrer, der føler sig fristet til at deltage, så er meldingen klar: Glem det!

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...