Brøggeriets leder er fint tilfreds med genåbningen

4. juni 2020 Erhverv

Den 20. maj – et par dage senere end de andre restauranter – genåbnede Brøggeriet efter Corona-lukningen.

“Vi er kommet godt i gang og vi gør meget ud af at sikre, der er afstand mellem vores gæster og gæsterne er også gode til at give plads til hinanden”, siger Henrik Danekilde, som er leder i Brøggeriet på Rådhustorvet.

Han er på vej med et godt tilbud på Sangria, som kan nydes i møblerne ved de to palmer, som Brøggeriet har stående på Rådhustorvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er så heldige at Plantorama har hjulpet os med at skabe lidt sydlandsk stemning og når vi ikke selv må rejse til Spanien, så har vi hentet lidt af Spanien herop. Nemlig Sangria”, siger Henrik Danekilde til SønderborgNYT.

De første uger har Brøggeriet kørt med et begrænset menukort, men der åbnes meget snart for et større udvalg.

“Som noget nyt vil vi gøre lidt ekstra for de mange vegetarer og det spiller jo også ind i klimadagsordenen”, siger restaurantchef Michel Schmeitz til SønderborgNYT. Blandt andet bydes der på en kødrfri ret, der i smagen minder om stegt kylling.

“Derudover vil vi kommemed retter, der alle får et lille tvist. For eksempel kan der bydes på øllebrød, som laves på den gode, gammeldags måde med øl i”.

“Vi agter også at serverede blåmuslinger, som er dampet i hvedeøl, æggekage med ølpølser og også en ‘ølgryde’, som er oksebov i tern, der har simret i mørkt øl sammen med grøntsager”, siger restaurantchefen.

“Og så vil vi gøre mere ud af vores øl fra Jacobsen, så Brøggeriet ikke bare er et sted, der har det samme som andre har. Vi skal skille os ud”, siger Henrik Danekilde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk