Brøggeriet har ny ejer fra nytår

13. december 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Brøggeriet skifter ejer 1. januar.

Hvem der står bag købet offentliggøres først senere, skriver Allan Jylov til SønderborgNYT i en pressemeddelelse,

.Efter henholdsvis 11 og 9 år med mikrobryggeri/café/restaurant har de nuværende ejere, Brdr. Ewers og Allan Jylov, ønsket at afhænde virksomheden.

Brdr. Ewers ønsker efter 11 års ejerskab at afhænde virksomheden til en køber, der har mulighederne for at realisere det fulde potentiale af Brøggeriet.

51-årige Allan Jylov ser frem til nye udfordringer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis jeg skal nå at prøve noget andet, skal det være nu, siger Allan Jylov. Det sværeste er, at sige farvel til de mange gode medarbejdere. Det er ikke mindst medarbejderne, der har formet Brøggeriet og sørget for at gøre det til et attraktivt og hyggeligt sted I Sønderborg”.

“Vi glæder os over, at der er en køber, der kan se potientialet i at drive stedet videre – ikke mindst på grund af Brøggeriets gode beliggenhed midt på Rådhustorvet i Sønderborg”, siger han.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...