Brøggeriet har ny ejer fra nytår

13. december 2018 Erhverv

Brøggeriet skifter ejer 1. januar.

Hvem der står bag købet offentliggøres først senere, skriver Allan Jylov til SønderborgNYT i en pressemeddelelse,

.Efter henholdsvis 11 og 9 år med mikrobryggeri/café/restaurant har de nuværende ejere, Brdr. Ewers og Allan Jylov, ønsket at afhænde virksomheden.

Brdr. Ewers ønsker efter 11 års ejerskab at afhænde virksomheden til en køber, der har mulighederne for at realisere det fulde potentiale af Brøggeriet.

51-årige Allan Jylov ser frem til nye udfordringer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis jeg skal nå at prøve noget andet, skal det være nu, siger Allan Jylov. Det sværeste er, at sige farvel til de mange gode medarbejdere. Det er ikke mindst medarbejderne, der har formet Brøggeriet og sørget for at gøre det til et attraktivt og hyggeligt sted I Sønderborg”.

“Vi glæder os over, at der er en køber, der kan se potientialet i at drive stedet videre – ikke mindst på grund af Brøggeriets gode beliggenhed midt på Rådhustorvet i Sønderborg”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...