Brøggeriet har ny ejer fra nytår

13. december 2018 Erhverv

Brøggeriet skifter ejer 1. januar.

Hvem der står bag købet offentliggøres først senere, skriver Allan Jylov til SønderborgNYT i en pressemeddelelse,

.Efter henholdsvis 11 og 9 år med mikrobryggeri/café/restaurant har de nuværende ejere, Brdr. Ewers og Allan Jylov, ønsket at afhænde virksomheden.

Brdr. Ewers ønsker efter 11 års ejerskab at afhænde virksomheden til en køber, der har mulighederne for at realisere det fulde potentiale af Brøggeriet.

51-årige Allan Jylov ser frem til nye udfordringer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis jeg skal nå at prøve noget andet, skal det være nu, siger Allan Jylov. Det sværeste er, at sige farvel til de mange gode medarbejdere. Det er ikke mindst medarbejderne, der har formet Brøggeriet og sørget for at gøre det til et attraktivt og hyggeligt sted I Sønderborg”.

“Vi glæder os over, at der er en køber, der kan se potientialet i at drive stedet videre – ikke mindst på grund af Brøggeriets gode beliggenhed midt på Rådhustorvet i Sønderborg”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...