Broklapperne Chr. d. 10s bro driller

18. december 2015 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

To gange inden for den seneste uge har broklapperne på Kong Christian X’s Bro i Sønderborg ikke villet lukke igen efter en åbning. Nu forsøges med vægtklodser i broklappernes spidser i håb om at undgå, at det sker igen, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Senest skabte det onsdag morgen en del kø midt i Sønderborg, da broklapperne ikke ville lukke.

“Akut lod vi fodgængere og cyklister passere i det omfang, det var muligt, mens bilisterne blev omdirigeret til Alssundbroen. Det lykkedes efter nogen tid at få lukket broen, men vi vil selvfølgelig nødig komme ud i den slags problemer igen, og derfor prøver vi at finde ud af, hvad der er galt og udbedre fejlen”, siger ingeniør Holger Duus, der er broansvarlig.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...