Brugsen for Als og Sundeved: Flot omsætning – helt uden problemer

13. marts 2020 Samfund

Statsministerens udmelding om, at Danmark lukkes ned, fik forleden flere sønderborgensere til at fare afsted til supermarkederne og hamstre på livet løs. Og der blev også handlet ekstra godt ind torsdag.

“Butikkerne i Brugsforeningen for Als og Sønderborg havde en virkelig god omsætning uden man sige, at det var vildt”, siger salgschef Karsten Hansen, der mest af alt er glad for, der ikke var nogle optrin.

“Der var ikke noget bøvl. Vores kunder opførte sig pænt og jeg hører, de handlede med respekt for hinanden. Der  har ikke været nogle optrin”, siger Karsten Hansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kommer til at sætte varer på hylderne hver eneste dag. Corona-virussen stopper ikke produktion og heller ikke kørslen med varer”, siger han.

Brugsforeningen for Als og Sundeved  driver to Kvickly-butikker, tre SuperBrugsen butikker, fem Dagli’Brugsen butikker og tre Fakta-butikker.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Artiklen fortsætter under annoncen


Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen – hold afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. marts 2023 112, Gråsten

Politiet efterforsker mulig voldtægt i Gråsten

21. marts 2023 112

Politiet modtog lørdag aften en anmeldelse om en mulig voldtægt begået i Gråsten og de har i den forbindelse været på stedet og iværksat en efterforskning for at undersøge, om der er foregået et strafbart forhold. Det skriver politiet i en mail til SønderborgNYT. Politiet har endnu ikke afsluttet efterforskningen og har derfor på nuværende […]

Læs mere...