Brugsforeningen får en pris for at hjælpe unge videre i livet

5. december 2020 Erhverv

NExTWORK, som er sat  verden for at hjælpe udsatte unge ind på arbejdsmarkedet har for nylig givet er flot pris til Brugsforeningen for Als og Sundeved, som viser stort socialt ansvar og også rummelighed.

“Det var brugsforeningens HR-assistent,Rikke Tange Hamann, som på vegne af brugsforeningen tog imod prisen, der blev overrakt i Riddersalen på Sønderborg Slot.

Brugsforeningen for Als og Sundeved griber udfordringen om rummelighed helt rigtigt:

“Når vi møder en kommende praktikant, så tager vi afsæt i, hvad vedkommende har i rygsækken og tilpasser opgaverne efter det”, siger Rikke Tange Hamann og tilføjer, at det er unge mennesker, som er, det der kaldes, socialt udsatte, der bliver sendt i praktik via NExTWORK.

Der er ingen af praktikanterne, som er landet i fast job i en af brugsforeningens butikker.

“Målet er heller ikke, at vi skal ansætte, men derimod at vi skal hjælpe de unge, så de får en idé om, hvad de selv vil. Vi hjælper altså de unge med at finde fodfæste og til at de får mod på livet og finder deres egen vej”, siger Rikke Lange Hamann fra Brugsforeningens for Als og Sundeved.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...