Brugt fyrværkeri skal i ‘Restaffald’ eller ‘Småt Brandbart’ på genbrugspladsen

28. december 2021 Samfund

Alle affyrede raketter, batterier og heksehyl kan du aflevere i din beholder til Restaffald – eller på genbrugspladsen i containeren til Småt Brændbart.

Hvis ikke du når at fyre alt dit lovlige krudt af inden 2. januar, kan du enten gemme det til næste år – eller aflevere det som Farligt Affald på: Glansager Genbrugsplads, Skodsbøl Genbrugsplads, Nørrekobbel Genbrugsplads eller Vesterlund Genbrugsplads, oplyser Sønderborg Forsyning.

Vær opmærksom på, at du kun kan aflevere Farligt Affald i genbrugspladsernes bemandede åbningstid – ikke med Adgang365.

Du må ikke aflevere hverken fusere eller uaffyret fyrværkeri fyrværkeri i Miljøkassen eller på genbrugspladserne i Skovby, Sundeved, Gråsten og Guderup.

Fusere er også Farligt Affald, og dem må du også gerne aflevere på de fire genbrugspladser – men husk at behandle fuserne med stor forsigtighed!

De har allerede én gang vist, at de ikke er til at stole på.

Du kan læse gode råd til, hvordan du håndterer fusere og fyrværkeri generelt her på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...