Bukseoutlet åbner i Perlegade

Pia og Ivan Sandager. Foto: Ole Kæhler
Pia og Ivan Sandager. Foto: Ole Kæhler
29. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag aften har Pia og Ivan Sandgaard travlt med at få en masse bukser på plads i deres nye butik i Perlagade 61 i Sønderborg, hvor de vil sælge bukser til nogle priser, hvor alle har muligheden for at være med.

Parret bor i Nyborg og der bliver de boende.

“Vi har ansat to til at passe butikken og vi skal ansætte endnu en, som kommer til samtale en af dagene” siger de og fortæller videre, at de kender Sønderborg-området i forvejen.

“Vi har jo Dansk Lagersalg i Nordborg, som vi selvfølgelig beholder”.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to fynboer valgte at skrive under på lejekontrakten til lokalet på Perlegade, fordi beliggenheden er fin og det samme er baglokalet.

“Baglokalet skal vi bruge til at ekspedere ordrer i vores onlinebutik”, siger Ivan Sandgaard.

Du kan kigge indenfor i den nye Bukseoutlet i morgen, fredag, mellem 10 og 17 og igen lørdag fra 10 til 14, hvor der er ekstra gode åbningstilbud.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...