Bundlinien hos O. J. Electronics ligger i top

23. juni 2020 Erhverv

OJ Electronics har netop fremlagt årsrapport, som viser en virksomhed i fortsat vækst. En virksomhed, hvor en stor del af omsætningen bliver brugt på at investere i udvikling af nye produkter. Hvor medarbejderne er med til at gøre en forskel ude i verden. Og hvor trivslen blandt de ansatte endnu engang ligger stabilt højt.

Regnskabsåret 2019/20 blev igen med flotte tal på bundlinjen hos OJ Electronics. Den familieejede virksomhed i Sønderborg sluttede med en omsætning på 342 millioner kroner og fortsætter dermed den positive kurve med vækst.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det, vi har arbejdet på i mange år, giver nu gode resultater. Og dem kan vi helt sikkert godt være bekendt”, siger Erik Damsgaard, adm. direktør hos OJ Electronics i en pressemeddelelse. Han forventer, at væksten vil fortsætte, men selvfølgelig med stor usikkerhed i forhold til Corona.

Markant investering i fremtiden

Omkring 35 millioner kroner – svarende til ca. 10 procent af omsætning – er blevet brugt på udviklingsomkostninger i 2019/20. Det handler om at investere, så OJ Electronics kan fastholde sin styrke fremadrettet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi tror på fremtiden for OJ Electronics og ønsker at udvikle os hele tiden. Samtidig driver det os, at vi gør en forskel i verden med det, vi producerer. Vores produkter er med til at spare energi, reducere udledning af CO2 og øge menneskers komfort. Uden at det skal lyde for højtragende, så giver det en god følelse at være med til at forsøge at redde vores planet, når vi går på arbejde”, siger Erik Damsgaard.

OJ Electronics har også analyseret på virksomhedens situation i den verserende coronakrise. Analysen viser, at virksomheden – på grund af en sund og robust økonomi – kan klare sig igennem, selvom internationale markeder er hårdt ramt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Succes hele vejen rundt – medarbejdernes trivsel stabilt højt

Samtidig er der også positive meldinger fra de halvårlige trivselsmålinger, der igen ligger stabilt højt blandt de ansatte. Det er både forholdet til kollegaerne og virksomhedens ledelsesstil, der er med til at give de positive beskrivelser.

”At både vores regnskab og trivselsmålinger er positive, har stor sammenhæng, som jeg ser det. Vi kæmper for tingene. Alle sammen. Ingenting kommer af sig selv. Og så har vi konstant fokus på ledelse. Dygtige medarbejdere har fortjent dygtige ledere, så det arbejder vi hele tiden med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis medarbejderne får nogle gode rammer, så er de klar til at levere resultaterne, og det er jo det, vi kan se både i trivselsmålingen og i regnskabet”, lyder det fra den adm. direktør.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...