Bus- og togkørsel: Flere steder at tanke rejsekortet op

25. november 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Nu bliver det lettere at bruge det nye rejsekort i Sønderjylland. Sydtrafik har besluttet at give sønderjyderne flere muligheder for at fylde penge på deres rejsekort.

Nu bliver det lettere at sætte penge ind på rejsekortet.

Nu bliver det lettere at sætte penge ind på rejsekortet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rutebilstationerne i Haderslev og Sønderborg er blevet udstyret, så de kan tage mod kontanter og dankort, og i Aabenraa kan kunderne også bruge andre betalingskort. Desuden kan der tankes op hos Arriva i Tønder og Ribe.

Efter at DSB har lukket mange af deres kortsalgssteder, har Sønderjyderne kun haft få muligheder for at tanke op manuelt. Men det er der nu rådet bod på, og Sydtrafik håber, det kan tilskynde endnu flere til at skaffe sig et rejsekort. På landsplan er der nu cirka 650.000, der bruger rejsekort .

Artiklen fortsætter under annoncen

Chipkort udgår

Søndag den 1. december kan det gamle chipkort ikke længere bruges i Sydtrafiks busser. Hvis sønderjyderne vil undgå de dyrere enkeltbilletter, skal de skaffe sig et rejsekort. Det koster ikke noget, hvis man vælger et rejsekort personligt. Turen med bussen bliver til gengæld den billigst mulige, medmindre man bruger periodekort.

Med rejsekortet kan der hentes attraktive rabatter udenfor myldretiderne.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...