Bus- og togkørsel: Flere steder at tanke rejsekortet op

25. november 2013 Erhverv

Nu bliver det lettere at bruge det nye rejsekort i Sønderjylland. Sydtrafik har besluttet at give sønderjyderne flere muligheder for at fylde penge på deres rejsekort.

Nu bliver det lettere at sætte penge ind på rejsekortet.

Nu bliver det lettere at sætte penge ind på rejsekortet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rutebilstationerne i Haderslev og Sønderborg er blevet udstyret, så de kan tage mod kontanter og dankort, og i Aabenraa kan kunderne også bruge andre betalingskort. Desuden kan der tankes op hos Arriva i Tønder og Ribe.

Efter at DSB har lukket mange af deres kortsalgssteder, har Sønderjyderne kun haft få muligheder for at tanke op manuelt. Men det er der nu rådet bod på, og Sydtrafik håber, det kan tilskynde endnu flere til at skaffe sig et rejsekort. På landsplan er der nu cirka 650.000, der bruger rejsekort .

Artiklen fortsætter under annoncen

Chipkort udgår

Søndag den 1. december kan det gamle chipkort ikke længere bruges i Sydtrafiks busser. Hvis sønderjyderne vil undgå de dyrere enkeltbilletter, skal de skaffe sig et rejsekort. Det koster ikke noget, hvis man vælger et rejsekort personligt. Turen med bussen bliver til gengæld den billigst mulige, medmindre man bruger periodekort.

Med rejsekortet kan der hentes attraktive rabatter udenfor myldretiderne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

Enhedslistens Johanna-Maria Precht er for klimaet og imod grænsekontrollen

5. oktober 2022 FV22

Smukt ser det ud, når man står ved kysten og skuer over Flensborg Fjord eller Lillebælt. Mange turister kommer hvert år til vores kommune for at nyde strandlivet og havet. ”Men det skønne billede bedrager. Under havoverfladen ligger en iltfattig gold ørken, som ikke længere levner plads til havdyr- og planter. De er blevet kvalt […]

Læs mere...