Buschauffør: Politiet reagerer ikke på flygtninge-opkald

4. november 2014 Debat

Læserindlægget er anonymt

– redaktionen har navn og adresse:

Den artikel på SønderborgNyt, om illegale der tager med bussen til Danmark, kan jeg slet ikke genkende.Sydtrafik, bus

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er chauffør på Sønderborg-Flensborg ruten, og jeg tror, at hvis i kunne tjekke min telefon for, hvor mange gange jeg har ringet til politiet, og sammenligner det med politirapporterne, så vil i se, at det er omkring hver 6. eller 7. gang vi får kontakt.

Forleden havde jeg 4 personer med fra Flensborg som politiet helt sikkert burde have “hjulpet” videre, og der skete ikke en dyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre gange jeg har ringet, har jeg fået den besked, at jeg bare skulle lukke øjnene, og lade dem rejse til København og videre over til svenskerne, for “så kan de bøvle med dem” blev der sagt, og den svada har et par af mine kollegaer også fået. Så nu GIDER vi ikke hjælpe politiet mere. Jeg føler mig faktisk meget til grin, Både som buschauffør og som dansker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...