Buschauffør: Politiet reagerer ikke på flygtninge-opkald

4. november 2014 Debat

Læserindlægget er anonymt

– redaktionen har navn og adresse:

Den artikel på SønderborgNyt, om illegale der tager med bussen til Danmark, kan jeg slet ikke genkende.Sydtrafik, bus

Jeg er chauffør på Sønderborg-Flensborg ruten, og jeg tror, at hvis i kunne tjekke min telefon for, hvor mange gange jeg har ringet til politiet, og sammenligner det med politirapporterne, så vil i se, at det er omkring hver 6. eller 7. gang vi får kontakt.

Forleden havde jeg 4 personer med fra Flensborg som politiet helt sikkert burde have “hjulpet” videre, og der skete ikke en dyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre gange jeg har ringet, har jeg fået den besked, at jeg bare skulle lukke øjnene, og lade dem rejse til København og videre over til svenskerne, for “så kan de bøvle med dem” blev der sagt, og den svada har et par af mine kollegaer også fået. Så nu GIDER vi ikke hjælpe politiet mere. Jeg føler mig faktisk meget til grin, Både som buschauffør og som dansker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...