Buschauffør: Politiet reagerer ikke på flygtninge-opkald

4. november 2014 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Læserindlægget er anonymt

– redaktionen har navn og adresse:

Den artikel på SønderborgNyt, om illegale der tager med bussen til Danmark, kan jeg slet ikke genkende.Sydtrafik, bus

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er chauffør på Sønderborg-Flensborg ruten, og jeg tror, at hvis i kunne tjekke min telefon for, hvor mange gange jeg har ringet til politiet, og sammenligner det med politirapporterne, så vil i se, at det er omkring hver 6. eller 7. gang vi får kontakt.

Forleden havde jeg 4 personer med fra Flensborg som politiet helt sikkert burde have “hjulpet” videre, og der skete ikke en dyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Andre gange jeg har ringet, har jeg fået den besked, at jeg bare skulle lukke øjnene, og lade dem rejse til København og videre over til svenskerne, for “så kan de bøvle med dem” blev der sagt, og den svada har et par af mine kollegaer også fået. Så nu GIDER vi ikke hjælpe politiet mere. Jeg føler mig faktisk meget til grin, Både som buschauffør og som dansker.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...