Business College Syd udstiller de 56 bedste pressefotos fra 2021

8. august 2022 Erhverv

Landets bedste pressefotos og fotografer kåres hvert år i konkurrencen “Årets Pressefoto”. På udstillingen, Årets pressefoto 2021, kan man se de 56 vinderbilleder i konkurrencens forskellige kategorier, bl.a. Årets Pressefoto, Årets pressefotograf, Årets sportsbillede, Årets reportage, Udland og mange flere.

Business College Syd er vært for udstillingen fra den 22. august – 4. september. Skolens elever på Det Blå Gymnasium og EUD & EUX Business kommer til at opleve udstillingen i undervisningen, men skoler, foreninger og klubber i Sønderborg Kommune er også velkomne til at komme og se udstillingen, skriver Business College Syd i en pressemeddelelse

Artiklen fortsætter under annoncen

I festsalen, hvor udstillingen står, er der også plads til, at man kan sidde og tale om billederne, efter at man har oplevet udstillingen.

Er man som skole, forening, klub eller lignende, interesseret i at besøge udstillingen, kan man booke tid på bcsyd@bcsyd.dk eller 73 42 55. 25.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...