Butikkerne er glade for deres varer køres ud

2. april 2020 Erhverv

Butikkerne er rigtigt glade for, at deres varer nu – kvit og frit – bliver kørt ud til kunderne af citychef Axel Nielsen, som har fået en elbil stillet til rådighed af Beka Auto.

“Butikkerne kan love deres kunder, at varerne leveres indenfor 48 timer”, siger Axel Nielsen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at han har rigtigt travlt.

“Bilen er fuldt booket i dag og der er plads til nogle få leverancer mere i morgen”.

Axel Nielsen kører i hele kommunen.

“Så selvfølgelig lægger jeg en rute, så jeg kører den kortest mulige vej rundt til kunderne. At køre fra Nordborg til Gråsten og retur til Guderup og derfra til Egernsund eller Broager vil jo ikke give mening”, siger Axel Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Onsdagens biltur var på 151 kilometer.

“Det er alle butikker, der gratis kan få fragtet varer ud til deres kunder. Bilen er ikke øremærket til Sønderbog Handels medlemmer”.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...