SønderborgNYT er klar til online modeshow hvor du kan vinde flotte præmier

20. maj 2021 Erhverv

Lige nu summer det af aktiviteter i SønderborgNYTs lokale i Borgen Shopping og det skyldes, at alt skal være klar, når der klokken 20 tændes for kameraerne og modellerne begynder at gå på catwalken.

Du kan vinde flotte præmier, mens der sendes modeshow fra Borgen Shopping – og vil du deltage, så sender du et hjerte i kommentarfeltet under udsendelsen på SønderborgNYTs Facebookside – så trækker vi lod blandt alle hjerter – og jo flere hjerter du sender – jo større er chancen for at vinde flotte præmier fra eksempelvis Vibholm Guld og Sølv, hvor du kan vinde et Festina dameur,med indlagt diamant til en værdi af 1.998 kroner. Vibholm Guld og Sølv har de førende mærker indenfor smykker og ure til enhver smag, og til enhver pengepung.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vibholm Guld og sølv har også fundet et par ørestikker fra Pernille Corydon til en værdi af 350 kroner, som du kan vinde, hvis du sender et hjerte i kommentarfeltet.

Du kan også vinde et gavekort på 500 kroner fra Kvickly og Vores Sønderborg – for gode naboer er guld værd. Kvickly-gavekortet kan bruges i alle Vores Sønderborgs butikker, så send et hjerte og vind et gavekort fra Kvickly og Vores Sønderborg.

Fra Matas i Borgen Shopping kan du vinde Estee Lauder øjenskygge, mascare og læbestift til en værdi af 795 kroner. Sender du et hjerte, deltager du også i lodtrækningen om Cliniqui Mascara, Mascara primer og øjencreme til en værdi af 685 kroner fra Matas – og selvfølgelig skal vi også dufte godt, så Matas udlodder en parfume fra Stalla McCarney POP til en værdi af 595 kroner, hvis du sender et hjerte, mens vi sender direkte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så skal der jo også være styr på håret. M by S Coiffure i Borgen Shopping udlodder én dameklipning, der består af vask, klip og styling.

Der trækkes lod blandt alle Jer, der har sendt et hjerte under online modeshowet – præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andet og vinderne får direkte besked fra SønderborgNYT.

Tak til vores præmiesponsorer – Vibholm Guld og Sølv, Matas, Vores Sønderborg og M by S Coiffure

Du kan se frem til at blive godt inspireret, så du opleve sommerens mode fra Only, Message, Sportmaster, Kings & Queens, Nanna XL, Jack & Jones, Samsøe Samsøe, Skoringen og Deichmann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens du ser tv fra catwalken, kan du også deltage i konkurrencer, hvor du kan vinde flotte præmier fra Matas, MbyS Coiffure, Vibholm samt Vores Sønderborg.

Se eller gense modeshowet på SønderborgNYT TV her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...