Byd gæsterne på en lækker, moderne julefrokost hjemme i privaten

19. oktober 2018 Erhverv

At holde julefrokost derhjemme i de private rammer kan være en stressende affære for værten, men det har Det Sønderjyske Køkken løst med deres moderne jule-tapas, som sælges ‘ud af huset’.

”Vi har arbejdet rigtig meget med at skabe en nem og moderne julefrokost med et afsæt i tapas, fordi det er en hyggelig måde at spise på. Værten kan også kan sætte sig til bords og være med i selskabet og julehygge når julefrokosten fra start er klar til at spise. Så ingen tilberedning og ingen stres og jag for værten, når julefrokosten kommer fra Det Sønderjyske Køkken”, siger Jesper Kock, medejer af Det Sønderjyske Køkken.

Ideen har fra starten været, at det skulle være en særlig og moderne julefrokost.

Den skal samtidig være nem at servere for gæsterne og så i øvrigt se lækker og indbydende ud.

Det kræver et godt kokkehåndværk og var sidste jul en kæmpe succes hos kunderne.

Derfor tilbyder Det Sønderjyske Køkken igen en jule-tapas ’ud af huset’, når julefrokosten skal være noget særligt i de private rammer.

”Vi tilbyder et lækkert alternativ til den traditionelle, opvarmede leverpostej, sild fra glas og lune fiskefiletter. Vores jule-tapas er fra bunden skabt af kvalitetsråvarer, alt er smagt til og på den måde kan værten præsentere en julefrokost med helt andre smagsvarianter, spændende elementer og lækkert tilbehør”, fortæller Jesper Kock og tilføjer, at det ser indbydende ud for gæsterne, når retterne kommer på bordet:

”Så ingen alubakker og ikke noget staniolpapir. Vi leverer med flotte serveringsfade”, siger Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken.

Læs mere om Det Sønderjyske Køkken HER eller ring på telefon 51 22 23 94, hvor du også kan bestille årets moderne tapas julefrokost.

Denne artikel er sponsoreret af Det Sønderjyske Køkken.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...