Byens Brødhus er igen i finalen i Danmarks største brød- og kagekonkurrence

13. september 2018 Erhverv

Alex Gustavson og Lasse Johansen fra Byens Brødhus er efter indledende runde i kampen om at lave Danmarks Bedste Brød og Kage nu videre til finalen, der finder sted på Nytorv i København onsdag den 26. september.

Konkurrencerne, der har været afviklet siden 2001, arrangeres af Bager- og Konditormestre i Danmark og trækker langt over 100 deltagere fra hele landet. I år var næsten 400 brød og kager tilmeldt de syv kategorier. I kagekonkurrencen stod dysten i kategorierne Bagt Tærte, Kransekagestykke og Tørkage, mens brødkonkurrencens kategorier fordelte sig på Specialbrød, Rugbrød, Fuldkornshvedebrød og rullede deje/wienerbrød..

Artiklen fortsætter under annoncen

Under den indledende runde, der fandt sted i henholdsvis Odense den 28. og Køge den 30. august, har fire juryer, hver bestående af tre fagligt kompetente dommere, vejet, duftet, følt og ikke mindst smagt sig frem til landets 10 bedste produkter i hver af de syv kategorier.

Alle disse finalebrød og kager er nu klar til at blive bedømt af endnu 2 juryer inden de endelige vindere kan kåres. Dette sker ved et stort anlagt offentligt finalearrangement på Nytorv i København den 26. september, skriver Byens Brødhus i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byens Brødhus gik videre til finalen i specialbrød, hvor Alex Gustavson og Lasse Johansen deltog med to specialbrød, heriblandt en nyfortolkning af deres bestseller ”Alsionbrødet”. Vi venter nu spændt på finaledagen på Nytorv, med håbet om, at Alex Gustavson og Lasse Johansen efterfølgende kan bryste sig med at have Danmarks Bedste specialbrød.

Indtil den endelige afgørelse den 26. september kan Sønderborgs indbyggere selvfølgelig få smagsprøver på og købe de finaleklare specialbrød hos Byens Brødhus.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. august 2022 Kultur, Sønderborg

Årets Thorleif blev givet til direktørparret i Nykøbing F-revyen

14. august 2022 Kultur

Fredag var Leif Maibom hyret som konferencier og gæsteunderholder sammen med en skøn flok af andre revykolleger i forbindelse med fejringen af Nykøbing F-revyens 110 års jubilæum. Alt var planlagt nøje af revyen direktør Mickey Holland Pless. Og dog! For da finalen nærmede sig, ændrede Leif Maibom programmet og kaldte fru Maibom – Johnna – […]

Læs mere...