Byens butikker opfordres til at udvide åbningstiden

17. december 2020 Erhverv

Torsdag morgen sender citychef Axel Nielsen en mail til medlemmerne af Sønderborg Handel, hvor der står, at han opfordrer til, at butikkerne holder åbent til klokken 19 i hverdagene op til jul og fra 10 til 16 i weekenden.

“Når jeg foreslår det, så er det for at give kunderne gode muligheder for at handle og samtidig gør det, at alle ikke skal handle på samme tidspunkt”, siger Axel Nielsen til SønderborgNYT.

“En fælles beslutning fra Sønderborg Handels butikker kommer der ikke, for der er nogen, der fastholder åbningstider, mens der er flere, der gerne vil strække det lidt for kundernes skyld”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tøjbutikken LY Copenhagen, som ligger i Jernbanegade, har allerede besluttet, at de vil holde længere åbent.

“Vi har besluttet, at vi holder åbent fra 10 til 19 på hverdage og 10 til 16 i weekenden”, siger ejer Adam Ferati til SønderborgNYT.

Regeringen meldte onsdag ud, at storcentre blev lukket ned fra og med i dag, torsdag.

“Og det gør jo, at de kunder, der ville have handlet julegaver i Borgens butikker, de kommer rundt i de øvrige butikker – og så skal de jo have en fair chance for at julehandle i LY Copenhagen”, siger Adam Ferati.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...