Byggemesse: Overblik over kommunens byggeopgaver

16. januar 2014 Erhverv

Håndværkere kan kigge på kommunens hjemmeside, hvor der er en række renoveringsopgaver og byggeprojekter, det sættes i gang allerede i år. Det blev forklaret virkeligt tydeligt på EUC torsdag, hvor en skare af lokale håndværkere var dukket op.

Vicedirektør Hans Lehmann fra EUC Syd tog imod håndværkerne til Byggemessen.

Vicedirektør Hans Lehmann fra EUC Syd tog imod håndværkerne til Byggemessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og de små virksomheder kan slå sig sammen og i fællesskab byde på større projekter, siger Mie Rauff Nielsen fra Sønderborg Kommune. Inden hun fik ordet, blev der budt velkommen af borgmester Erik Lauritzen.

– Velkommen til Byggemesse 2013, der har fået ændret navn til Byggemesse 2014, siger Erik Lauritzen.

– Jeg husker tydeligt den storm, der i efteråret blæste alle vores valgplakater ned og ødelagde flere andre ting, siger borgmesteren. Han får tilføjet, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop efterårsstormen gjorde, at messen blev rykket, så håndværkerne ikke blev forstyrret midt i alle renoveringsopgaverne, der kom i kølvandet på stormen.

Den største gruppe på Byggemessen kom fra Sønderborg Kommune.

Den største gruppe på Byggemessen kom fra Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter borgmesteren havde budt velkommen, holdt en række mennesker oplæg om fremtidens muligheder og opgaver indenfor håndværksfagene. Erhvervskontakten fik også taletid, så de cirka 35 håndværkere kunne få at vide, at de fremover kan klare sig med at tale med en enkelt person, når de skal have behandlet ansøgninger om for eksempel udvidelse af firmaets bygninger.

Almindeligvis holdes Byggemessen i efteråret, så det er spændende at se, hvad årets byggemesse skal hedde til efteråret, hvis der altså holdes endnu en.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se flere billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.499511173502568.1073742002.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49