Byggemesse: Overblik over kommunens byggeopgaver

16. januar 2014 Erhverv

Håndværkere kan kigge på kommunens hjemmeside, hvor der er en række renoveringsopgaver og byggeprojekter, det sættes i gang allerede i år. Det blev forklaret virkeligt tydeligt på EUC torsdag, hvor en skare af lokale håndværkere var dukket op.

Vicedirektør Hans Lehmann fra EUC Syd tog imod håndværkerne til Byggemessen.

Vicedirektør Hans Lehmann fra EUC Syd tog imod håndværkerne til Byggemessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og de små virksomheder kan slå sig sammen og i fællesskab byde på større projekter, siger Mie Rauff Nielsen fra Sønderborg Kommune. Inden hun fik ordet, blev der budt velkommen af borgmester Erik Lauritzen.

– Velkommen til Byggemesse 2013, der har fået ændret navn til Byggemesse 2014, siger Erik Lauritzen.

– Jeg husker tydeligt den storm, der i efteråret blæste alle vores valgplakater ned og ødelagde flere andre ting, siger borgmesteren. Han får tilføjet, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Netop efterårsstormen gjorde, at messen blev rykket, så håndværkerne ikke blev forstyrret midt i alle renoveringsopgaverne, der kom i kølvandet på stormen.

Den største gruppe på Byggemessen kom fra Sønderborg Kommune.

Den største gruppe på Byggemessen kom fra Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter borgmesteren havde budt velkommen, holdt en række mennesker oplæg om fremtidens muligheder og opgaver indenfor håndværksfagene. Erhvervskontakten fik også taletid, så de cirka 35 håndværkere kunne få at vide, at de fremover kan klare sig med at tale med en enkelt person, når de skal have behandlet ansøgninger om for eksempel udvidelse af firmaets bygninger.

Almindeligvis holdes Byggemessen i efteråret, så det er spændende at se, hvad årets byggemesse skal hedde til efteråret, hvis der altså holdes endnu en.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se flere billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.499511173502568.1073742002.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet standset […]

Læs mere...