Byggemesse: Overblik over kommunens byggeopgaver

16. januar 2014 Erhverv

Håndværkere kan kigge på kommunens hjemmeside, hvor der er en række renoveringsopgaver og byggeprojekter, det sættes i gang allerede i år. Det blev forklaret virkeligt tydeligt på EUC torsdag, hvor en skare af lokale håndværkere var dukket op.

Vicedirektør Hans Lehmann fra EUC Syd tog imod håndværkerne til Byggemessen.

Vicedirektør Hans Lehmann fra EUC Syd tog imod håndværkerne til Byggemessen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og de små virksomheder kan slå sig sammen og i fællesskab byde på større projekter, siger Mie Rauff Nielsen fra Sønderborg Kommune. Inden hun fik ordet, blev der budt velkommen af borgmester Erik Lauritzen.

– Velkommen til Byggemesse 2013, der har fået ændret navn til Byggemesse 2014, siger Erik Lauritzen.

– Jeg husker tydeligt den storm, der i efteråret blæste alle vores valgplakater ned og ødelagde flere andre ting, siger borgmesteren. Han får tilføjet, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop efterårsstormen gjorde, at messen blev rykket, så håndværkerne ikke blev forstyrret midt i alle renoveringsopgaverne, der kom i kølvandet på stormen.

Den største gruppe på Byggemessen kom fra Sønderborg Kommune.

Den største gruppe på Byggemessen kom fra Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter borgmesteren havde budt velkommen, holdt en række mennesker oplæg om fremtidens muligheder og opgaver indenfor håndværksfagene. Erhvervskontakten fik også taletid, så de cirka 35 håndværkere kunne få at vide, at de fremover kan klare sig med at tale med en enkelt person, når de skal have behandlet ansøgninger om for eksempel udvidelse af firmaets bygninger.

Almindeligvis holdes Byggemessen i efteråret, så det er spændende at se, hvad årets byggemesse skal hedde til efteråret, hvis der altså holdes endnu en.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se flere billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.499511173502568.1073742002.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...