Byggeriet i Ahlmannsparken følger tidsplanen

3. april 2020 Erhverv

Byggeriet på Ahlmannsparken skrider frem som planlagt. Udvidelsen af Gråstens kultur- og foreningshus omfatter en udvidelse af biblioteket samt en ny kultursal, der vender ud mod Ahlefeldtvej.

Den nye sal har fået rejst sin spærkonstruktion, og taget er monteret. Yderligere er håndværkerne gået i gang med murværket. Den nye biblioteksdel er også rejst, og bygningen er lukket. Ligeledes er der nu åbnet op ind til den eksisterende sal, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Biblioteket regner med at åbne sine nye arealer for publikum 1. juli. Den nye kultursal skal efter planen tages i brug i slutningen af september.

“Normalt ville man jo holde et rejsegilde på dette tidspunkt. Men det kan vi jo ikke. Jeg vil nu alligevel gerne hylde alles arbejde og indsats. Der er flot fremgang i projektet. Jeg glæder mig til at se det færdige byggeri, og jeg glæder mig til at se Gråstens borgere, foreninger og organisationer tage rummene i brug. Tak til alle, der er i gang”,siger Stephan Kleinschmidt, formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk