Byplanmødet i Sønderjylland udskydes til 2022

19. september 2020 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Byplanlæggere fra hele landet har længe stået i kø for at besøge Sønderjylland og deltage i Byplanmødet. Tidligt i forløbet stod det klart, at det kun blev muligt at samle 500 til konferencen, men interessen har været stor og ventelisten voksende.

Dansk Byplanlaboratorium, Aabenraa, Sønderborg og Stadt Flensburg har i flere år planlagt det store to-dages møde om byplanlægning og partnerskaber. Men i dag har arrangørerne – på grund af Corona-restriktionerne og de bekymrende smittetal, været nødt til at aflyse. Smittetallene medfører blandt andet, at mange af de tilmeldte deltagere fra kommuner, statslige myndigheder og virksomheder ikke kan deltage på grund af beslutninger i de enkelte organisationer, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ses i 2022

“Vi er kede af aflysningen, men vi glæder os allerede til at komme til Sønderjylland og Flensborg i 2022. Området har meget at vise frem, der kan inspirere andre og en helt fantastisk historie som vi også kan lære meget af. Og jeg er sikker på, at behovet for at debattere partnerskaber i relation til bæredygtig byplanlægning og grøn omstilling ikke er mindre i 2022”, siger bestyrelsesformand Jes Møller, Dansk Byplanlaboratorium.

Hos værtskommunerne beklager man aflysningen, men fremhæver også, at der er tale om udskydelse til 2022.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi havde set frem til at kunne fortælle om alle de gode projekter, hvor kommunen danner partnerskaber med erhvervslivet, som for ProjectZero, Byens Havn i Sønderborg og Nordals Ferieresort. Men heldigvis er det også en god fortælling i 2022”, siger borgmester Erik Lauritzen.

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Ruller besparelser i hjemmeplejen tilbage

14. juni 2024 Erhverv

Medarbejdernes travlhed i weekenderne i hjemmeplejen har været stor efter besparelserne sidste. Det viser tilbagemeldinger fra medarbejderne i hjemmeplejen og derfor har Social, Senior og Handicapudvalget besluttet at rulle en af besparelserne tilbage fra weekenden 22.-23. juni, skriver Sønderborg Kommune. ”Besparelserne har ramt hjemmeplejen hårdt, men nu prioriteres der 2 millioner kroner årligt til at […]

Læs mere...