Byplanmødet i Sønderjylland udskydes til 2022

19. september 2020 Erhverv

Byplanlæggere fra hele landet har længe stået i kø for at besøge Sønderjylland og deltage i Byplanmødet. Tidligt i forløbet stod det klart, at det kun blev muligt at samle 500 til konferencen, men interessen har været stor og ventelisten voksende.

Dansk Byplanlaboratorium, Aabenraa, Sønderborg og Stadt Flensburg har i flere år planlagt det store to-dages møde om byplanlægning og partnerskaber. Men i dag har arrangørerne – på grund af Corona-restriktionerne og de bekymrende smittetal, været nødt til at aflyse. Smittetallene medfører blandt andet, at mange af de tilmeldte deltagere fra kommuner, statslige myndigheder og virksomheder ikke kan deltage på grund af beslutninger i de enkelte organisationer, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ses i 2022

“Vi er kede af aflysningen, men vi glæder os allerede til at komme til Sønderjylland og Flensborg i 2022. Området har meget at vise frem, der kan inspirere andre og en helt fantastisk historie som vi også kan lære meget af. Og jeg er sikker på, at behovet for at debattere partnerskaber i relation til bæredygtig byplanlægning og grøn omstilling ikke er mindre i 2022”, siger bestyrelsesformand Jes Møller, Dansk Byplanlaboratorium.

Hos værtskommunerne beklager man aflysningen, men fremhæver også, at der er tale om udskydelse til 2022.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi havde set frem til at kunne fortælle om alle de gode projekter, hvor kommunen danner partnerskaber med erhvervslivet, som for ProjectZero, Byens Havn i Sønderborg og Nordals Ferieresort. Men heldigvis er det også en god fortælling i 2022”, siger borgmester Erik Lauritzen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...