Byrådet er klar til budgetforhandlinger

16. september 2016 Politik

Torsdag og fredag stod der “budgetseminar” i kalenderen hos adskillige byrådsmedlemmer.

På seminaret fik flertalsgruppen med Socialdemokraterne, Slesvigsk Parti, Fælleslisten, Konservative og Enhedslisten fremlagt sit forslag til, hvordan kommunen skal prioritere midlerne i det kommende år, og det samme gjorde mindretalsgruppen med Venstre, Ny Borgerlige og Dansk Folkeparti.

Borgmester Erik Lauritzen kunne ved middagstid fredag gøre status over udmeldingerne fra de to sider af byrådssalen og selvom de politiske forskelle selvfølgelig var til at få øje på, så var tonen god i mødelokalerne på Nørherredhus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter fremlæggelsen af flertals- og mindretalsgruppens budgetforslag er kortene lagt på bordet før budgetforhandlingerne går i gang i den kommende uge.

Borgmester Erik Lauritzen rundede byrådsseminaret af med en forhåbning om, der kan opnås en bred aftale.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...