Byrådet godkender ProjectZero Masterplan2029

22. december 2021 Erhverv

Et enigt byråd godkendte onsdag Masterplan2029 fra ProjectZero og det er den, der skal føre Sønderborg gennem den sidste del af rejsen frem til nullet.

“Det har været en lang rejse og nu er der brug for et gearskifte og jeg er glad for, der kommer fokus på både jobskabelse og på transportområdet – og så ser jeg frem til, vi kan sætte et flueben ved Vindmøllepark Lillebælt”, sagde Tage Petersen fra Venstre.

Jan Prokopek Jensen fra Socialdemokratiet siger, at det handler om at give vores børn og børnebørn en bedre klode.

“Og så undrer det mig, at pressen ikke skriver om ProjectZero og om alt det, som vi kan i Sønderborg, så hele landet får at vide, at vi har de grønne løsninger”, sagde Jan Prokopek.

Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti har gennem flere år efterlyst Power2X som en del af ProjectZero.

“Med den nye plan kommer ProjectZero op på beatet og vi bliver klar til at udnytte den strøm, som skal komme fra vindmølleparken i Lillebælt. Med Power2X kan strøm omdannes til brint og det kan bruges som brændstof”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gerhard Bertelsen fra Slesvigsk Parti er erhvervsudvalgsformand og har gennem fire år fulgt ProjectZero og den grønne omstilling.

“Vi har fokus på den grønne omstilling og de 100-150 virksomheder, som er en del af den. Det nye byråd skal være meget opmærksom på, at der i Sønderborg er omkring 2900 andre virksomheder, som også skal serviceres.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...