Byrådet har ansat Lisbeth Hansen som økonomidirektør

31. oktober 2019 Erhverv

Byrådet har på et lukket møde, onsdag, besluttet at ansætte ny økonomidirektør. Lisbeth Hansen tiltræder den 1. december.

Blandt et stærkt kandidatfelt på 18 ansøgere, har et enigt ansættelsesudvalg indstillet Lisbeth Hansen som ny direktør. Lisbeth Hansen har mange års erfaring som økonomichef i Silkeborg Kommune og har tidligere arbejdet inden for den statslige sektor. I Silkeborg har hun haft ansvaret for økonomiområdet samt it- og digitaliseringsområdet, hvor hun har haft et særligt fokus på implementering af digitaliserings- og automatiseringsprocesser i kommunen. Lisbeth Hansen er oprindeligt uddannet som Cand.merc. og har blandt flere efteruddannelser en Executive Master i forandringsledelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det var et utroligt stærkt ansøgerfelt, og der var flere egnede kandidater. Særligt positivt var det at opleve, at flere med baggrund i det private kunne se sig selv arbejde i Sønderborg Kommune. Men til sidst faldt valget på Lisbeth. Vi vurderer, at hun har den bedste ballast til de udfordringer, som vi står med i Sønderborg”, siger borgmester, Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Kommunaldirektør Tim Hansen, tilføjer:

”Det har været afgørende at få et direktionsmedlem, som styrker udviklingen af det øverste ledelseslag i kommunen. Med Lisbeth Hansen på holdet får direktionen en endnu bredere fordeling af profiler, og vil nu bestå af tre mænd og tre kvinder.  Ligeledes har Lisbeth Hansen vist, at hun evner at eksekvere de forandringsprocesser, som vi står overfor i forbindelse med digitaliseringen af den offentlige sektor”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lisbeth Hansen ser frem til det kommende samarbejde.

”Efter en lang ansættelse i Silkeborg, så ser jeg nu frem til at give mit bidrag i en anden kommune. Jeg valgte Sønderborg, fordi det er en kommune, som konkret for arbejder for vækst og udvikling – og der kan jeg bidrage med de erfaringer, som jeg har fra mine tidligere jobs”, siger Lisbeth Hansen.

Hun vil med ansættelsen flytte til Sønderborg-området og i øvrigt er hun sønderjyde og opvokset i Tønder-området.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk