Byrådet: Nu skal der luges ud i unødvendige regler og arbejdsgange

30. marts 2022 Byrådsmøder Skrevet af: Ole Kæhler

På byrådsmøde onsdag blev det besluttet, at der i alle forvaltninger skal luges ud i unødvendige procedurer og i det bureaukrati, som ikke er lovpligtigt.

“Meningen er, at alt det bureaukrati, som ikke er lovpligt, skal væk, men fagudvalgene skal have mulighed for at genindføre det, der alligevel viser sig at give mening”, sagde borgmester Erik Lauritzen.

Venstres ordfører, Ellen Trane Nørby, sagde, at Venstre mener, det især er vigtigt at kigge på regler og arbejdsgange, som spænder ben for medarbejdertrivslen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi støtter selvfølgelig, der kommer gang i en proces, som gør op med det, der handler om at vi gør sådan, fordi det plejer vi”, sagde Ellen Trane Nørby.

“I Slesvigsk Parti synes vi, at kommunen skal bruge pengene fornuftigt og for at regler ikke er komplicerede”, sagde Stephan Kleinschmidt.

Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti glæder sig til, at der bliver kigget på, om der kan være færre regler i eksempelvis hjemmeplejen.

“Og vi vil rigtigt gerne høre, hvad medarbejderne rundt omkring i kommunen oplever af unødvendige regler og arbejdsgange”, sagde han.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...