Byrådet skal give grønt lys for renovering af Dybbølskolen

15. december 2020 Politik

Onsdag skal byrådet tænde grønt lys for, at Dybbølskolen kan få en gennemgribende renovering og det er en sag, der først har været på bordet i Teknik- og Miljøudvalget.

Forvaltningen har opstillet en plan for en gennemgribende renovering af Dybbøl-Skolen. I planen renoveres skolens vinduer, lofter, gulve og tage og der gennemføres diverse energiforbedrende tiltag

“I sidste års budgetaftale blev vi enige om at prioritere renoveringen af Dybbølskolen og de ekstra lånemuligheder, som skyldes Corona-situationen, giver nu mulighed for at lave en hård tiltrængt og gennemgribende renovering til hele 84 millioner kroner”, siger Teknik- og Miljøudvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Renoveringen giver skolen et lavere energiforbrug og forbedrer indeklimaet for både elever og lærere””, siger Tage Petersen til SønderborgNYT.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. oktober 2021 KV21, Augustenborg, Debat

KV21 – Debat: SOSU-uddannelse – hvor skal eleverne komme fra?

28. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Faisal Shojai, Radikale Venstre, skriver:  Det er glædeligt, at Socialdemokratiet i Sønderborg nu sætter gang i uddannelsen af flere SOSU-hjælpere. Det vil vi som radikale gerne være med til at bakke op om både kommunalt og regionalt. For nye tal fra FOA viser, at Sønderborg Kommune vil mangle 500 medarbejdere i plejesektoren i 2028. […]

Læs mere...