Byrådet skal give grønt lys for renovering af Dybbølskolen

15. december 2020 Politik

Onsdag skal byrådet tænde grønt lys for, at Dybbølskolen kan få en gennemgribende renovering og det er en sag, der først har været på bordet i Teknik- og Miljøudvalget.

Forvaltningen har opstillet en plan for en gennemgribende renovering af Dybbøl-Skolen. I planen renoveres skolens vinduer, lofter, gulve og tage og der gennemføres diverse energiforbedrende tiltag

“I sidste års budgetaftale blev vi enige om at prioritere renoveringen af Dybbølskolen og de ekstra lånemuligheder, som skyldes Corona-situationen, giver nu mulighed for at lave en hård tiltrængt og gennemgribende renovering til hele 84 millioner kroner”, siger Teknik- og Miljøudvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Renoveringen giver skolen et lavere energiforbrug og forbedrer indeklimaet for både elever og lærere””, siger Tage Petersen til SønderborgNYT.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...