Byrådet træder på bremsen for at sikre penge til børne- og ældreområdet

22. juni 2022 Politik

Ledelsen i Sønderborg Kommune laver løbende tjek af økonomien, så Økonomiudvalget kan følge, om de forskellige udvalg holder budgetterne – og det har vist igen sig, at både børne- og voksenhandicapområdet bruger mange penge og skal bruge endnu flere.

Og for at kunne hjælpe de to grupper, så skal der findes penge andre steder.

“Det er en hård opbremsning vi har gang i og vi må erkende, vi var alt for optimistiske, da vi lagde budgetterne”, sagde Tage Petersen fra Venstre. Hans partifælle, Vivi Brit Nielsen, fik også ordet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Både som byrådspolitiker og også som privat person påvirker det mig meget, at situationen igen er sådan, at vi igen skal spare, og det påvirker mig endnu mere, at der igen skal spares på de områder, hvor jeg mener, vi ikke kan tillade os at spare mere på. Nemlig de bløde kerneopgaver”, sagde hun og fortsatte:

”Så vi har et fælles ansvar i hele byrådet og det er, at vi får vendt situation, fordi vi ikke være bekendt, at vi ikke har penge til at passe på de borgere, som har allermest brug for os”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...