Byrådet har udstukket kursen for de kommende års politiske arbejde

16. juni 2022 Politik

Økonomiudvalget har onsdag godkendt visionen for de kommende fire år, og dermed er der en ramme for byrådets arbejde de kommende år.

“For Venstre har det været vigtigt, at vi får et endnu skarpere fokus på, at vi skal have vendt befolknings-tilbagegangen og sikre bosætning, udvikling og vækst. Vores fokus skal i høj grad være på at tiltrække og fastholde unge, børnefamilier og medarbejdere på vores private og offentlige arbejdspladser og som dermed bidrager aktivt til udviklingen af hele vores kommune”, siger Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal arbejde aktivt for en fast forbindelse til Fyn – en sydlig Lillebæltsforbindelse, der skal understøtte vækst og placere Sønderborg som et centralt knudepunkt for udvikling. Projektet vil også understøtte og muliggøre grønne teknologi-løsninger og sætte en ny standard for store infrastrukturprojekter”, siger hun.

“Vi skal udvikle hele kommunen, sikre stærke uddannelsestilbud, frit valg og værdige og omsorgsfulde tilbud til vores ældre”.

“Den grønne omstilling er både en motor for arbejdspladsvækst, indtjening og eksport for vores område. For os er det også en kerne i ProjectZero, at der netop sikres grøn vækst og at vi bliver en model for klima-neutralitet og energi-effektivitet for resten af verden”, siger Ellen Trane Nørby.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...