Byråds- og regionsrådsmøder fortsætter med Corona-regler

25. august 2020 COVID-19

Social- og indenrigsminister Astrid Krag har forlænget den bekendtgørelse, der gør det muligt for kommuner og regioner at fravige de almindelige regler, der er for møder i byråd og regionsråd. Det sker på grund af den fortsatte smitte med Corona i samfundet.

Det betyder, at byråds- og regionsrådsmøder fortsat kan holdes, uden at offentligheden får adgang. Der skal dog enten transmitteres fra mødet – eller en lyd- eller videooptagelse skal offentliggøres hurtigt efter, at mødet er slut, skriver ministeriet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis et byråds- eller regionsrådsmøde skal foregå over telefon eller video, skal det besluttes i enighed. Borgmesteren eller regionsrådsformanden kan dog tillade, at et eller flere medlemmer deltager via en video- eller telefonforbindelse.

Bekendtgørelsen, der gør det muligt at fravige de almindelige regler, vil efter planen blive ophævet den 1. januar 2021, men Social- og Indenrigsministeriet vil løbende vurdere, om den kan ophæves inden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...