Byrådskandidat Bruno Clausen: Fantastisk med al den opmærksomhed

16. november 2017 Augustenborg

Byrådskandidat Bruno Clausen, der har sit eget Alsisk Parti synes, at han har fået en fantastisk opbakning fra flere medier og han nævner SønderborgNYT, TV Syd, TV News og udsendelsen Natholdet.

“Det er egentlig ret overraskende og så er det jo lidt sjovt, at andre kandidater kæmper for at komme med i medierne. Måske skal de gøre det samme som jeg. Nemlig ingenting”, siger Bruno Clausen til SønderborgNYT.

“Nåh ja, jeg er også på forsiden af Rummelpotten, hvor jeg vil ‘Make Als Great Again’ og det er jo lidt vildt”, siger Bruno Clausen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom det kan lyde lidt popsmart, at Als skal være en republik, så holder Bruno Clausen fast ved tanken.

“Det er jo en vision og i udsendelsen Natholdet sagde Helle Thorning jo også, at Als har alt det, der skal til”, siger Bruno Clausen.

Men indtil tiden er moden til at erklære Als for en republik, så er der andre sager, som Alsisk Parti vil have op i byrådet.

“Alsisk Parti vil have lavet Jobcenter helt om, så det bliver ligesom de tidligere arbejdsformidlinger, der fortalte os, hvor der er ledige job og hverken sendte folk i udsigtsløs aktivering eller mistænkeliggjorde syge mennesker”, siger Bruno Clausen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så skal færgen mellem Fyn og Als sejle hver time – lige til vi får en bro”.

“Kommunen har centraliseret en masse arbejdspladser. Men ligsom det er en god idé, at der flyttes statslige arbejdspladser ud i landet, så er det også en god idé, der flyttes kommunale arbejdspladser ud i landsbyerne”, siger Bruno Clausen.

Valgkampen

“Jeg er glad for, jeg ikke skal deltage i flere valgmøder i denne omgang. De er både tørre og kedelige. Jeg synes altså, at arrangørerne skal gøre dem mere festilige”, siger spidskandidaten fra Alsisk Parti.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se partiets valgvideo HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...