Byrådsmedlem: Fokus på Nordals skal handle om mere end bare ord

29. oktober 2017 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådsmedlem Niels Ole Bennedsen, Socialdemokratiet, skriver:

Det er dejligt, at der er så meget fokus på Nordals i valgkampen – men ord gør det ikke alene.

Jeg vil derfor gerne gøre opmærksom på en lille, men vigtig detalje, i forhold til det nyligt vedtagende budget for 2018. Her er der afsat 500.000 kr. til for undersøgelse af etablering af en overdækket kunstgræsbane ved Nordals Idrætscenter.

Kunstbanen er ikke kun med henblik på den lokale idræt i kommunen, men også som et led i Sønderborg Kommunes turistsatsning, her til foreningsturismen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige nu opføres det nye store hotelbyggeri i Sønderborg by, hvor erhvervssatsning – erhvers-turismen – er indtænkt.

Vi skal udnytte de muligheder, der er omkring Nordals Idrætscenter med overnatning, mange former for sport og så selvfølgelig de kommende muligheder ved Nordals Turist Resort ved Danfoss Univers. Lige nu er De Danske Kroer også ved at opføre yderligere 20 værelser på Nørherredhus.

Det betyder altsammen, at vi har turismetilbud og kapacitet til alle former – kyst, historie, erhverv, natur, familie oplevelser og foreningsturisme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunstgræsbanen/hallen skal tænkes lavet på en sådan måde, at den også kan bruges til andet end boldspil.

Det bliver spændende, hvad forundersøgelserne siger, og med en positiv udgang betyder det investering på adskillige millioner kr. i de kommende år, som jeg vil følge med stor velvilje og interesse.

 

14. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Markedsdage trækker folk til

14. juni 2024 Erhverv

Både i dag, fredag, og i morgen, lørdag, er der Markedsdage i SønderborgNYT, hvor der fredag eftermiddag var orkestre fra Musikskolen på scenen i Apotekerhaven. “Vi har sørget for et lille tog, så børn kan blive kørt en tur rundt i gaderne og der er highjumping ved Citykrydset. Og så er der forresten også musik […]

Læs mere...