Byrådsmedlem fra Venstre synes det okay hvis Jakob Ellemann har orlov sommeren over

9. marts 2023 Samfund
Jakob Ellemann-Jensen. Foto: Ole Kæhler
Jakob Ellemann-Jensen. Foto: Ole Kæhler

Et tidlige Venstremedlem i Byrådet i Esbjerg, Bente Bendix, mener, at hvis ikke Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen kommer på fode igen inden sommeren, så må partiet finde en ny formand.

“Det er ikke noget, vi har snakket om i Venstre i Sønderborg”, siger byrådsmedlem Daniel Staugaard til SønderborgNYT.

Han mener, at hvis Jakob Ellemann skal have sommeren med for at blive helt rask, så kan det være en god idé.

“Og de fleste af os har jo oplevet at en god ferie med dejligt solskin giver ny energi”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Venstre har fået god midlertidig løsning med Stephanie Lose og så kan partiet koncentrere sig om at få Forsvarsaftalen og den kommende Finanslov helt på plads”, siger Daniel Staugaard.

Det går fremad

Jakob Ellemann-Jensen skriver på Facebook, han er glad for, at Stephanie Lose træder midlertidigt ind i regeringen.

“Jeg har bedt Stephanie Lose, der har varetaget mine opgaver i Venstre i den seneste måned, om midlertidigt at træde ind på ministerholdet som fungerende økonomiminister. Det har hun sagt ja til, og det er jeg glad for. Det vil give Troels  Lund mere tid til Forsvarsministeriet og i regeringsledelsen, og det vil gøre det muligt for Venstre at spille den markante rolle i regeringen, som vi har ambitioner om”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det går fremad med mit helbred. Jeg er i gode hænder, og jeg glæder mig til igen at have en dagligdag på Christiansborg og i Forsvarsministeriet. Men jeg er også opmærksom på, at jeg skal være klar, inden jeg kaster mig over arbejdet igen. For jeg ved godt, at man ikke kan være hverken minister eller partiformand på halv kraft”.

 Statsminister Mette Frederiksen skriver også 

“Jeg er glad for at byde Stephanie Lose velkommen på ministerholdet, mens Jakob Ellemann-Jensen er på orlov. Stephanie kommer til at løfte opgaven som økonomiminister med høj faglighed og kompetence. Samtidig får Troels Lund Poulsen mulighed for at fokusere på sit arbejde i Forsvarsministeriet. Det er grundlæggende godt, for det er et vigtigt område med store opgaver – særligt i den nuværende sikkerhedspolitiske situation”, skriver statsministeren på Facebook..

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er glad for, at det går fremad med Jakob Ellemann-Jensens helbred. Ændringerne i regeringen er derfor også midlertidige. Og jeg ser frem til, at Jakob Ellemann-Jensen igen er tilbage på ministerholdet”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Handelslivets generalforsamling drejede sig om samarbejde, aktiviteter og pengemangel

24. marts 2023 Erhverv

Torsdag aften var der generalforsamling i Vores Sønderborg og formanden, Rikke Torré, der aflagde sin beretning. “Vi skal sikre, at Sønderborg fortsat er en attraktiv handelsby og den skal vokse,” sagde hun og kiggede derefter tilbage på året, der gik. “En gul bølge rullede ind over Sønderborg den 3. juli og det var en folkefest, […]

Læs mere...