Byrådets gruppeformænd mødtes med ProjectZero

2. juli 2013 Erhverv

På opfordring af Peter Mads Clausen mødtes byrådets gruppeformænd mandag aften med ProjectZero-projektets private partnere. På mødet, som havde et meget positivt forløb, bekræftede deltagerne deres stærke engagement i ProjectZero og visionen om, at Sønderborg bliver CO2-neutral i 2029, skriver Radio Als.

Ambitionen er at skabe vækst, udvikling og grønne jobs baseret på en mangfoldighed af løsninger og gennem en yderligere aktiv inddragelse af borgerne i ProjectZero-projektet. Parterne var enige om at afvente sundhedsministerens rapport om vindmøller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er meget tilfreds med mødets forløb og byrådets stærke engagement til, at vi i Sønderborg er med helt forrest i udviklingen, siger Peter Mads Clausen, formand for ProjectZero-fonden. Parterne mødes igen i efteråret for at afstemme forventningerne til ProjectZero-målsætningerne for 2020.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...