Byrådets gruppeformænd mødtes med ProjectZero

2. juli 2013 Erhverv

På opfordring af Peter Mads Clausen mødtes byrådets gruppeformænd mandag aften med ProjectZero-projektets private partnere. På mødet, som havde et meget positivt forløb, bekræftede deltagerne deres stærke engagement i ProjectZero og visionen om, at Sønderborg bliver CO2-neutral i 2029, skriver Radio Als.

Ambitionen er at skabe vækst, udvikling og grønne jobs baseret på en mangfoldighed af løsninger og gennem en yderligere aktiv inddragelse af borgerne i ProjectZero-projektet. Parterne var enige om at afvente sundhedsministerens rapport om vindmøller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er meget tilfreds med mødets forløb og byrådets stærke engagement til, at vi i Sønderborg er med helt forrest i udviklingen, siger Peter Mads Clausen, formand for ProjectZero-fonden. Parterne mødes igen i efteråret for at afstemme forventningerne til ProjectZero-målsætningerne for 2020.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...