Byrådets gruppeformænd mødtes med ProjectZero

2. juli 2013 Erhverv

På opfordring af Peter Mads Clausen mødtes byrådets gruppeformænd mandag aften med ProjectZero-projektets private partnere. På mødet, som havde et meget positivt forløb, bekræftede deltagerne deres stærke engagement i ProjectZero og visionen om, at Sønderborg bliver CO2-neutral i 2029, skriver Radio Als.

Ambitionen er at skabe vækst, udvikling og grønne jobs baseret på en mangfoldighed af løsninger og gennem en yderligere aktiv inddragelse af borgerne i ProjectZero-projektet. Parterne var enige om at afvente sundhedsministerens rapport om vindmøller.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er meget tilfreds med mødets forløb og byrådets stærke engagement til, at vi i Sønderborg er med helt forrest i udviklingen, siger Peter Mads Clausen, formand for ProjectZero-fonden. Parterne mødes igen i efteråret for at afstemme forventningerne til ProjectZero-målsætningerne for 2020.

 

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...