Byrødderne hjælpes ad med at finde nedskæringer for 45 millioner

22. juni 2022 Politik
Tage Petersen, Venstre. Foto: Ole Kæhler
Tage Petersen, Venstre. Foto: Ole Kæhler

Som en del af den forlængst aftalte effektiviseringsstrategi, så skal Byrådets politikere ved fælles hjælp spare 45 millioner kroner – og pengene skal fortrinsvis findes på ledelse og administration.

“Det er en planlagt opbremsning,  men det bliver svært at effektivisere for millioner uden, at der er nogle mennesker, der vil se det som forringelser”, sagde Tage Petersen fra Venstre. Han opfordrede til, at der også bliver kigget efter områder, som kan sendes ud i konkurrence.

Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Folkeparti sagde, at Sønderborg Kommune presse yderlige efter økonomiaftalen mellem KL og regeringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Effektiviseringen handler om at flytte penge fra ledelse og administration og over til velfærd – og vi vil gerne afbureaukratiserede, så vi stemmer for”, sagde han.

Niels Ole Bennedsen fra Socialdemokratiet opfordrede til, at der også bliver kigget på, hvor kommunen kan øge sine indtægter – og det fik straks Tage Petersen til at reagere:

“Jeg vil bare lige sige, at Venstre ikke kan støtte en skattestigning”, sagde han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...