Byrødderne hjælpes ad med at finde nedskæringer for 45 millioner

22. juni 2022 Politik
Tage Petersen, Venstre. Foto: Ole Kæhler
Tage Petersen, Venstre. Foto: Ole Kæhler

Som en del af den forlængst aftalte effektiviseringsstrategi, så skal Byrådets politikere ved fælles hjælp spare 45 millioner kroner – og pengene skal fortrinsvis findes på ledelse og administration.

“Det er en planlagt opbremsning,  men det bliver svært at effektivisere for millioner uden, at der er nogle mennesker, der vil se det som forringelser”, sagde Tage Petersen fra Venstre. Han opfordrede til, at der også bliver kigget efter områder, som kan sendes ud i konkurrence.

Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Folkeparti sagde, at Sønderborg Kommune presse yderlige efter økonomiaftalen mellem KL og regeringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Effektiviseringen handler om at flytte penge fra ledelse og administration og over til velfærd – og vi vil gerne afbureaukratiserede, så vi stemmer for”, sagde han.

Niels Ole Bennedsen fra Socialdemokratiet opfordrede til, at der også bliver kigget på, hvor kommunen kan øge sine indtægter – og det fik straks Tage Petersen til at reagere:

“Jeg vil bare lige sige, at Venstre ikke kan støtte en skattestigning”, sagde han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...