C.V. Jørgensen Jam spillede underholdende koncert

29. juli 2022 Kultur

Fredag aften spillede bandet C.V. Jørgensen Jam koncert på Rådhustorvet i Sønderborg og det var ren nostalgi for alle dem, der husker dengang, hvor C.V. Jørgensen kunne høres til koncerter og især i radioen.

Efter to pladeudgivelser i relativ ubemærkethed fik C.V. Jørgensen sit gennembrud med albummet ’Storbyens små oaser’ i 1977, hvor hans satiriske tekster spiddede både den danske kolonihaveidyl og den akademiske intelligentsia.

Op gennem 1980erne var Jørgensens tekster i klar opposition til yuppies og borgerlig politisk dominans. I 1980 indspillede han albummet ’Tidens tern’ sammen med den amerikansk-danske guitarist Billy Cross’ Delta Cross Band. Sangen Costa del Sol, der er en satire over rige danske pensionisters flugt til skattely ved den spanske sydkyst, blev en landeplage.

Artiklen fortsætter under annoncen

C.V Jørgensen Jam er med Michael Moldt: vokal og guitar, Søren Aagesen: guitar. Ulrik Andersen: bas, Kenneth Paulsen Grøndahl: keys og Jim Lorenzen på trommer.

Det er handelsstandsforeningen, Vores Sønderborg, som stod for det velbesøgte arrangement.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...