Cæcilie Norby optræder i Alsion til april

24. februar 2020 Kultur

Du kender hende måske fra hendes tid i bandet OneTwo, måske fra sidste års medvirken i Toppen af Poppen, måske fra hendes utallige anmelderroste albums, stærke liveoptrædener, flotte priser eller lange, internationale karriere.

Måske kender du hende som jazzdronning eller vokal-ekvilibrist. Måske som en unik fusionsartist, der blander jazz, pop, soul og rock. Måske som en hjertevarm diva.

De fleste kender hende nok som Cæcilie Norby. Og den 18. april gæster hun Alsion som det sydligste stop på hendes Portraying Cæcilie Norby-tour, skriver koncertarrangør FutureLive.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med sig har hun et allstar-band bestående af nogle af Nordens absolut mest suveræne musikere, der har spillet for blandt andet Sir Paul McCartney, Jason Mraz, The Antonelli Orchestra og Danmarks ukronede popkonge, Thomas Helmig.

Norby er publikums-darling og historiefortæller, og sangteknisk er hun i en klasse for sig. Glæd dig til en aften fyldt med stærke musikalske oplevelser, autencitet og nærvær.

Billetterne kan købes HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2022 Kultur, Nordborg

Johanne Jacobsen er ny formand for Jollmandsgaard

18. maj 2022 Kultur

På en velbesøgt generalforsamling i Støtteforeningen Jollmandsgaard tirsdag aften, blev den afgående formand Peter Jensen udnævnt til æresmedlem i foreningen. I sin tale fremhævede næstformanden, Margrethe Krogslund, hans meget store indsats igennem hele forløbet under genopbygningen af gården. Peter Jensen har, om nogen, bidraget til at projektet har kunnet realiseres, skriver støtteforeningen. Der blev samtidig også […]

Læs mere...