Café Figo gør indkøbsturen til en hygge-oplevelse

25. september 2013 Erhverv

Når du har været indenfor og handle i den ny butik, Concept Mitzo, i Jernbanegade, så får du et lille kort i hånden. Når du afleverer det i Café Figo, så serveres der en dejlig kop kaffe til dig.

Vi skal hjælpes ad med at give gode oplevelser, siger Tommy Hansen.

Vi skal hjælpes ad med at give gode oplevelser, siger Tommy Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi vil da gerne støtte op om en ny butik i Sønderborg og desuden er det vigtigt for alle forretninger, at det er en god oplevelse at handle i Jernbanegade og Perlegade, siger Tommy Hansen, der er vært i Café Figo.

Hvis det ikke er en oplevelse at handle i gågade-butikkerne og hvis kunder ikke kan blive vejledt til de rigtige køb, så er der ingen grund til komme i gaderne.

– Vi skal selvfølgelig sælge vores varer og også gerne have flere kunder. Og det får vi vist kun, hvis vi er superdygtige til at yde service og holde fokus på at gøre det til en god oplevelse at handle i de to gader, siger Tommy Hansen. Og en kop kaffe i en hyggelig café er måske prikken over i’et efter at have købt herligt tøj fra Etui eller Yppig, som Concept Mitzo har eneretten på her i Sønderborg

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...