Café-koncert på slottet i Augustenborg

4. juni 2013 Kultur

Onsdag d. 19. juni kl. 16.30 er der endnu en gang mulighed for at komme til cafékoncert i havestuen på Augustenborg Slot. Ved denne sidste koncert inden sommerferien kan man opleve trioen Asmussen, Storm og Møllerhøj. Bag dette navn gemmer sig sangerne Signe Asmussen og Thomas Storm samt pianisten Peter Møllerhøj.

Trio har fundet sammen af én eneste grund, nemlig kærligheden til Hugo Wolfs værk Italienisches Liederbuch, der vil blive opført ved koncerten på slottet.

Italienisches Liederbuch skrev Wolf i perioden 1890-1896. I digtene erklærer elskende deres kærlighed og inderste tanker til hinanden. Hver af sangene er et karakterstudie af mennesket, hvor Wolf med simple musiske midler frembringer et stort udtryk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...