Café Mauritz byder på brunch, steaks og burgere

27. april 2021 Erhverv

I Café Mauritz i Østergade i Sønderborg kan du blandt andet nyde brunch, steaks og burgere og alt laves af danske råvarer og hertil kommer, at dyrevelfærd er højt prioriteret. Der arbejdes desuden for at få veganske retter

Det fortæller ejeren, Ahmet Altinok, som trods sin baggrund som jurist, hellere vil bygge en café-kæde op.

“Vi har tre cafeer på Fyn og Café Mauritz i Sønderborg er den fjerde i rækken. Målet er at kæden skal vokse sig rigtig stor og blive landsdækkende”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cafeen satser ikke på en bestemt målgruppe, men har plads til de unge, der vil sidde og spise en burger, inden de skal videre. Og også gæster, der vil nyde en god middag, som bliver lavet af faglært køkkenpersonale og have en hyggelig aften er også velkomne.

“Og så er kaffegæster også hjertelig velkommen og vi har rigtig god kaffe, som er indkøbt fairtrade”, siger Ahmet Altinok og fortæller at Café Mauritz også er stærke på takeaway.

“Gennem Coronakrisen er Café Mauritz blevet rigtig stærke på takeaway og det vil vi fortsætte med at være”, siger Ahmet Altinok og fortæller, man kan læse mere om Café Mauritz på cafemauritz.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...