Det går forrygende godt i den lille Café NUS, på Jernbanegade i Sønderborg, som blandt andet byder på spændende udvalg af salater og sandwich.
”Det går fremragende og vi har stor succes og er vokset fra tre medarbejdere til otte på et år”, siger Maja Grønning Lindhardt.
”Vi er anderledes med vores kvalitet på råvarerne og vi laver den mad som vi selv synes er spændende. Vi har også kigget i familiens opskrifter og vi får gode tilbagemeldinger for vores personlige kundekontakt”, siger hun.
Deres julefrokost for de allerede mange bestillinger på – ligesom der på andre anretninger.
”Kunderne har allerede prøvet vores traditionelle hjemmelavede julefrokost, som har et lille tvist. Vi rører selv vores remoulade og vores specielle ris a la mande er lavet af risotto ris”, siger Maja Grønning Lindhardt og Caroline Grønning Lindhardt, som sammen med Nanna Hollænder er værterne i NUS.
Du kan se meget mere på cafenus.dk
Skrevet af skolepraktikant Elina Hansen.