Café Sisi delte smagsoplevelser ud

28. juni 2020 Erhverv

Den 9. juli åbner Café Sisi i Borggade i Gråsten og det er spændende iranske retter, der fylder mest på menukortet. Allerede i går, søndag klokken 15 stod café-ejer Simin på fortovet ud for cafeen og deltegratis smagprøver ud til en større gruppe mennesker, som  havde lyst til at smage noget helt anderledes.

“Først af alt vil jeg have, at folk opdager, at vi åbner – i første omgang for take-away – og så vil jeg meget gerne vide, hvad gråstenere mener om de smagsoplevelser, der er i iransk mad”, siger Simin Goudarzi Nielsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis nogle af smagprøvegæsterne havde troet, at de skulle smage stærkt kryderede retter, så tog de fejl.

“Jeg har foreslået værtinden, at hun krydrer maden lidt mere”, sagde en gæst til SønderborgNYT, der som langt de fleste af de andre, er sikre på, at de kommer til i første omgang at hente iransk take-away og senere -når hele lokalet er klar – også besøge restauranten.

Du kan se menukortet på Café Sisis Facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...