Cancerramte Børn fik en herlig dag

24. oktober 2020 Samfund

Foreningen Cancerramte Børn er på weekend i Marina Fiskenæs og lørdag eftermiddag brugte de alle hos Park by Mens Cut i Sønderborg, hvor de fleste af børnene fik ordnet deres hår, drengene fik også ansigtsbehandling og rigtigt mange af børnene fik ordnet negle. Det var – naturligvis – Park-frisører fra flere saloner, der klarede frisurerne og Klinik Lehmann, der tog sig af ansigterne. Fodklinikken Hos Bente & Louise behandlede negle.

En medarbejder fra Jacob Nielsen og Søn fik også skudt huller i ørerne på adskillige børn og hele salonen blev spillet op af DJ’en Mathias.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glade givere

Der var donationer fra Kær Teltudlejning, Johns Auto, Fodklinikken hos Bente, Smykker fra Lykke og Skogalleriet giver de unge hver en nøglering.

Park-salonerne gav de unge hver en mulepose plus et produkt og Matas leverede også med en gave til hver.

Optiker Thordsen donerede solbriller til 11 drenge, Wohlenberg gav slik og fra Tøjbutikken Schlott var der en Mojn-t-shirt til hver.

Mette de Fine Licht kom med en bog: ’Viljepigen – for ung til kræft’ og Byens Brødhus kom med kage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jonna og Henning Hedegaard Jessen donerede tøj for 8000 kroner og Bog og Idé i Perlegade havde fundet en stak spil.

Helsam kom med en energibar og en vand og der var gaver fra Soya.

Aase Nyegaard fra Augustenborg bidrog med 1000 kroner til arrangementet.

Efter håret var sat og ansigterne rettet til, gik de unge mennesker på besøg i Brøggeriet, hvor blev budt på kyllinge- eller okseburger, inden bussen igen fragtede dem alle til Marina Fiskenæs.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...