Cappella Clara synger i Sct. Marie Kirke

Cappella Clara. Pressefoto
Cappella Clara. Pressefoto
7. maj 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Cappella Clara hylder den sprudlende vår og den smukke lyse nordiske sommer med musik fra Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Lørdag aften bliver fantastisk festlig med lyriske satser for kvindekor og dansemusik af bl.a. Wilhelm Peterson-Berger til tekst af Helena Nyblom, Tone Krohn, David Wikander, Mia Makaroff, Ola Gjeilo, Carl Nielsen og selvfølgelig vil der også være plads til vores helt egne arrangementer med musik af Katrine Schink og Anne Agerskov, skriver koret.

Vi pynter op i Sct. Marie Kirke med blomster og lys og sætter stemningen med smukke akvarelbilleder til årstiden af vores egen Karen Schink, der projiceres op i kirkens hvælvinger. Vi glæder os til at byde dig velkommen og til sammen at fejre de lyse nætter!

Artiklen fortsætter under annoncen

Dørene åbner kl. 19.00

14. juni 2024 112, Sydals

Torsdag blev der fundet en død kvinde i vandkanten

14. juni 2024 112

En ældre, tysk dame er torsdag fundet død i vandet ved Kegnæs. Det fortalte politiets vagtchef til SønderborgNYT i går torsdag. Vagtchefen ville helst ikke have historien ud, inden de pårørende var orienteret. Personer på Kegnæs har efterfølgende fortalt, at politiet har været rundt og stemme dørklokker for at få oplysninger om kvinden, men hun […]

Læs mere...