CaRas: Måske er gratis, privat hjemmehjælp det rigtige for dig

2. januar 2014 Erhverv

Hvis du er en af de ældre, der synes, det er utrygt, at der hele tiden dukker nye hjemmehjælpere op i din bolig, så kan gratis, private hjemmepleje sikre dig, at du kender de hjemmehjælpere, der åbner din dør. Alt, du skal gøre, det er at ringe CaRas pleje og omsorg.

Anette Eg Koch og Anja Cecilie Jacobsen tilbyder gratis, tryg og fleksibel hjemmepleje.

Anette Eg Koch og Anja Cecilie Jacobsen tilbyder gratis, tryg og fleksibel hjemmepleje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem den private hjemmepleje får du også langt større fleksibilitet, hvor du for eksempel selv bestemmer, hvad tid du vil hjælpes ud af sengen og tilbage i den igen.

– Vores professionelle baggrund gør at vi laver det vi er bedst til, nemlig hjemmepleje med smil og engagement. Sammen med vores medarbejdere arbejder vi nærværende, engagerede og med stor faglighed for at gøre din hverdag så god som muligt, siger Anette Eg Koch og Anja Cecilie Jacobsen, som står bag det private tilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi vil give den omsorg du er berettiget til. Du kommer i trygge hænder hos CaRas pleje & omsorg.

Hvis du overvejer at skifte til privat hjemmehjælp, sygepleje eller skift af leverandør af eksisterende hjemmehjælp, så kan du bare ringe og få forklaret, hvad det er, du får og hvordan skiftet foregår.

Ring til Anja Cecilie Jacobsen og Anette Eg Koch på tlf: 70 70 79 48, så hjælper de dig med at skifte fra kommunen til deres firma, hvor hver eneste ansatte er nøje udvalgt og lever op til de krav, som de to kvinder stiller til deres personale.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...