Caras-medarbejdere skal i sadlen på elcykler fra Cykelservice Sønderborg

26. september 2019 Erhverv

Torsdag var Anette Eg Koch og en medarbejder en tur i Cykelservice Sønderborg, hvor de skulle henteden tredje elcykel, som skal bruges af Caras Pleje & Omsorgs medarbejdere.

“I Caras vil vi gerne have flere medarbejdere op på cyklen, så vi er i gang med at planlægge flere cykelruter. Lige nu har vi tre elcykler, men der kommer flere til”, siger Anette Eg Koch til SønderborgNYT.

Det er bare ikke alle sosu-assistenter og hjælpere, der er begejstrede for at skulle slippe hybridbilen og springe på cyklen.

“Jeg skal gerne komme ud og fortælle om det fantastiske ved at køre elcykel”, siger Pernille Trane fra Cykelservice Sønderborg og hun blev straks inviteret.

Når der skal købes flere elcykler, så bliver det igen Cykelservice Sønderborg, der skal levere.

“Caras handler lokalt og Cykelservice Sønderborg giver en god service”, siger Caras-ejer Anette Eg Koch.

For flere år siden vandt Caras, som den ene af to private aktører, en del af hjemmeplejeopgaven i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi kører også i Aabenraa Kommune”, siger Anette Eg Koch og dermed kan der blive tale om en hel del elcykler, der skal sendes på vejene – med en Caras-medarbejder i sadlen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...