Carina Scheelke er ny HR-chef i Sønderborg Kommune

1. juni 2022 Erhverv
Carina Scheelke. Privat foto
Carina Scheelke. Privat foto

Ved årsskiftet gik HR-chef i Sønderborg Kommune, Aase Henriksen, på pension efter 20 år. Blandt et stærkt ansøgerfelt har Sønderborg Kommune nu fundet sin nye HR-Chef. Valget er faldet på Carina Scheelke, der kommer fra en stilling som fagchef for Politik & Udvikling i Tønder Kommune.

”Det er positivt, at vi fortsat kan tiltrække stærke og erfarne kræfter til Sønderborg Kommune. Vi har et stort behov for at holde fokus på efter- og videreuddannelse af vores medarbejdere, hvilket der er stærkt brug for efter tre år med Covid-19. Ligeledes skal vi styrke vores HR-område, hvor rekruttering, tiltrækning og fastholdelse af kompetencer bliver en hovedopgave. Tak til Carina Scheelke for at vælge Sønderborg Kommune til – vi ser frem til samarbejdet”, siger kommunaldirektør Tim Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I de seneste fem år har Carina Scheelke været en del af maskinrummet omkring direktion og borgmesterkontoret i Tønder Kommune, senest som fagchef for området med direkte ledelse af HR-afdelingen.

Carina Scheelke er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men har gennem flere end tyve år beskæftiget sig med ledelse, blandt andet som leder af den kommunale dagpleje, Ungdomsskolen samt som chef for dagtilbudsområdet. Hun har ligeledes – gennem en årrække – været forstander på Brøruphus Efterskole. Carina Scheelke har efteruddannet sig i systemisk ledelse ved MacMann Berg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carina Scheelke udtrykker stor glæde over ansættelsen og ser frem til samarbejdet med alle niveauer i Sønderborg Kommune.

”Jeg glæder mig til at fokusere på HR-virket, som er den naturlige drivkraft i mit arbejdsliv. Sønderborg er en ambitiøs kommune, der bl.a. er kendetegnet ved at have et særligt fokus på strategisk kompetenceudvikling, hvilket har været et af elementerne til at sende en ansøgning. Jeg glæder mig til et levende samspil med ledelse, medarbejdere og de faglige organisationer og ikke mindst til at lære medarbejdernes hovedudvalg at kende. Min mand og jer rykker nu teltpælene op og ser frem til inden længe at slå os ned i Sønderborg”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Carina Scheelke begynder i sit nye job den 15. august.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...